MasterKOBİ ve Ofix.com arasında işbirliği

Güncelleme Tarihi:

MasterKOBİ ve Ofix.com arasında işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 16:30

Ofix.com ile Mastercard’ın KOBİ’lere özel avantajlar sunduğu MasterKOBİ programı kapsamında düzenlenen kampanya ile Ofix.com’dan yapılacak alışverişler indirimli sunuluyor

Haberin Devamı

Ofislerin tüm ihtiyaçlarını internete taşıyan Ofix.com ile Mastercard, KOBİ’lerin maliyetlerini azaltmak için el ele verdi. Mastercard’ın KOBİ’ler tarafından en fazla ihtiyaç duyulan alanlarda indirim ve ekstra avantajlar sunan MasterKOBİ platformu üzerinden gerçekleştirilen kampanya ile Mastercard Ticari Kart sahipleri, www.ofix.com’dan yapacakları 300 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kazanıyor.

10 BİNDEN FAZLA ÜRÜN

Kampanyadan faydalanmak için öncelikle Masterkobi.com sitesinden kampanya kodu alınıyor. Ardından Ofix.com’dan satın almak istenilen ürün/ürünleri seçip, sepet sayfasında “Kampanya Kodu” alanına girip, “Kodu Gönder” butonuna basıp kullanılması gerekiyor. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanya sayesinde küçük ve orta işletmelerin önemli gider kalemlerinden biri olan ofis malzemesi ihtiyaçlarını daha uygun temin edeceklerini kaydeden Ofix.com Segmentlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Bayhan, “Şirketlerimize 10 binden fazla ürün çeşidini 24 saat içinde temin edebiliyoruz. MasterKOBİ programı ile de kurumun ihtiyaçlarına kolaylıkla ulaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

YÜZDE 50’YE VARAN TASARRUF İMKANI
MasterKOBİ programı, seyahat, telekomünikasyon, danışmanlık, hizmet gibi KOBi’lerin sıkça kullandıkları alanlarda indirim ve ekstra avantajlar içeriyor. İhtiyaçlarını, MasterKOBİ paketine dahil olan çeşitli sektörlerin önde gelen firmalarından temin eden kullanıcılar, harcamaları karşılığında MasterCard Ticari Kart kullanmayan KOBİ’lere oranla yıl içerisinde yaptığı harcamalarından yüzde 50’ye varan indirimler sayesinde tasarruf edebiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!