Massa ile 2010'a kadar devam

Güncelleme Tarihi:

Massa ile 2010a kadar devam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2007 13:53

Formula 1'de 2007 sezonunun sonuna yaklaşılırken, markalar klasmanında dünya şampiyonluğunu ilan eden Ferrari, Brezilyalı pilotu Felipe Massa ile 2010 yılına kadar sözleşme uzattı.

Ferrari'den bugün yapılan açıklamada, Massa ile olan sözleşmenin 2010 yılına kadar uzatıldığı ve Brezilyalı pilotun 3 yıl daha İtalyan takımın başarısı için ter dökeceği kaydedildi.

26 yaşındaki pilot, ilk olarak 2001 yılında Ferrari ile sözleşme imzalamasına karşın 2005 yılında Sauber takımından Ferrari'ye katılmış ve eski dünya şampiyonu Alman Michael Schumacher ile iyi bir ikili oluşturmuştu. Schumacher'in geçen sezonun sonunda emekliye ayrılmasının ardından Fin pilot Kimi Raikkonen ile beraber Ferrari'nin pilot koltuğunda oturan Massa, bu sezon 3 yarış kazanarak pilotlar klasmanında 4. sırada bulunuyor.

Bu hafta sonu Brezilya'nın Interlagos Pisti'nde yapılacak sezonun son yarışı öncesi pilotlar klasmanında McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, 7 puan farkla şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!