Massa belirsizlikten rahatsız

Güncelleme Tarihi:

Massa belirsizlikten rahatsız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 17:28

Ferrari'de kalıp kalamayacağını artık öğrenmek istediğini belirten Felipe Massa, öte yandan bu belirsizliğin performansına olumsuz bir etkisi olamayacağını da savundu.

Haberin Devamı

turkiyef1.com'un haberine göre, sezona kötü bir başlangıç yaparak ilk beş yarışta yalnızca 2 puan kaydeden Massa, sezon içinde performansını yükselterek son beş yarışta 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Sezon arasında gönderilebileceği bile konuşulan Massa, sezonun ikinci yarısında Ferrari'nin hala bir karar vermemiş olmasına karşın, belirsizliğin performansını etkilemesine izin vermeyeceğini ve tamamen daha fazla puan almaya odaklandığını açıkladı.

"Geleceğim hakkında yeni bir haber yok. Ancak alacağım iyi sonuçların yardımı olacağı da şüphesiz. Şu an mümkün olabildiğince zorlamaktan ve yakında iyi habreler alacağımı ummaktan başka yapacak bir şeyim yok. Durumun ne olacağını bilmek her zaman daha iyidir ve elbette ben de gelecek yıl ne yapacağımı bilmek istiyorum. Ancak şunu size kesin olarak söyleyebilirim ki, gelecek yıl ne yapacağıma dair düşünceler, kokpitte ve yarışırken aklıma hiç gelmiyor. Sonucun önemli olduğunun farkındayım. Yarışta risk almak noktasında ise her şeye rağmen dikkatle düşünmeliyim. Öncelik her zaman için yarışı tamamlayabilmektir."

Haberin Devamı

Monza'da dördüncü sırada finiş görerek takımının markalar klasmanında Lotus'u geçip üçüncü sıraya yükselmesine katkıda bulunan Massa, bundan sonraki yarışlarda da Ferrari'nin şampiyonluk yarışından kopmaması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

"Burada şu ana kadar pek şanslı olmasam da, Singapur'daki pisti seviyorum ve bana uyun olduğunu düşünüyorum. Burada hedefim kesinlikle iyi bir sonuç elde etmek. Hatta son iki yarıştakinden de iyi bir sonuç. Spa ve Monza'da iyi iş çıkarttık. Bakıldığında son yarışlarda aldığım puanların şampiyonluk yarışındaki önemi belli. Bir sezon başına bakın, bir de şimdi işlerin asıl gittiğine."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!