MASKİ'den Kula'da altyapı çalışması

Güncelleme Tarihi:

MASKİden Kulada altyapı çalışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 10:32

MASKİ'den Kula'da altyapı çalışması

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Kula'nın Ayvatlar Mahallesi'nde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen projelerle Kula İlçesi genelinde daha sağlam, güvenli ve kullanışlı altyapı sistemleri kuruluyor. Bu kapsamda MASKİ ve Kula Belediyesi, Ayvatlar Mahallesi'ndeki altyapı dönüşümüne de hız kazandırdı. Mahalledeki 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı imalatını tamamlayan MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri, içme suyu çalışmalarına da start verdi. Ayvatlar'ın eski ve sağlıksız içme suyu şebekesinin yerine, MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından 3 bin 800 metrelik hat sıfırdan inşa ediliyor. Mahallenin altyapısının tamamen yenilenmesinden mutlu olduklarını belirten Ayvatlar halkı da verilen hizmetler için Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
Ayvatlar Mahalle Muhtarı Yunus Yavru, "Mahallemizin altyapısı çok eskiydi. Özellikle içme suyumuzda büyük sıkıntılarımız vardı. Evlerimize su rahatlıkla ulaşmıyordu. Şimdi hepsi tek tek gideriliyor. Bize bu hizmetlerin gelmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür ederiz. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile Genel Müdür Yardımcılarından da Allah razı olsun, taleplerimizle çok ilgilendiler. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun da sağ olsun bize hep destek verdi, çalışmaları takip etti. Şahsım ve mahallem adına tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!