Masal kahramanı kostümleri ile yürüdüler

Güncelleme Tarihi:

Masal kahramanı kostümleri ile yürüdüler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 17:47

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesinde faaliyet gösteren Bir Dilek Özel Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte masal kahramanlarının kostümlerini giyen merkez çalışanları ve eğitim gören çocuklar, mehteran takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı.

Haberin Devamı

Etkinliğe, Kemalpaşa Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Erhan Gönülbağı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ulviye Üreten, Kemalpaşa Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Erol Pektaş ile öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş öncesinde konuşan Bir Dilek Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Necmiye Şen, 30 kişiden oluşan bir ekiple, 215 engelli çocuğa merkezde hizmet verdiklerini söyledi. Şen, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün sadece bir güne yayılmasını asla istemiyoruz. Engelli olmak nasıl bizim, engelli çocuklarımızın imtihanıysa, onların hayatını kolaylaştırıp güzelleştirmekte bizim imtihanımız. Amacımız, engelli çocuklarımızı bir gün dahi olsa mutlu edebilmek. Masal kahramanları kostümleri ile onlara bir gün de olsa bir masal yaşatmak, farkındalık yaratmak istedik" dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra, masal kahramanlarının kostümlerini giyen merkezde çalışan öğretmenler ve engelli öğrenciler, ellerinde dövizlerle Dere Mesire Alanı'na kadar yürüdü. Burada etkinliğe katılanlara tavuklu pilav ikram edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!