Masal gibi kadro

Güncelleme Tarihi:

Masal gibi kadro
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 01:14

Burak Aksak’ın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği, Hande Doğandemir ve Fatih Artman’ın başrollerini paylaştığı “Bana Masal Anlatma, 9 Ocak’ta vizyona girdi. Film, eğlenceli hikayesi kadar dev konuk oyuncu kadrosuyla da ses getirdi.

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve Tarık Ünlüoğlu, 21. yüzyılın en komik masalı olmaya aday “Bana Masal Anlatma”da yer aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. İşte yorumları...

Yılmaz Erdoğan: Ben bu filmde hem ev sahibiyim hem konuğum. Ama gerçekten şahane bir film olmuş. Tüm ekip muhteşem...

Gökçe Bahadır: “Hangi filmde konuk oyuncu olmak isterdin?” deselerdi bu kadar tutturabilirdim. Gerçekten durdum durdum konuk oyuncu olabileceğim en iyi filmi buldum. İzleyince tekrar tekrar “İyi ki bu işte varım, iyi ki oynamışım” dedim, gerçekten heyecanla izledim. Bence de film müthiş olmuş, bayıldım.

Tarık Ünlüoğlu: Bu filmde olmaktan onur duyuyorum. Çünkü bugüne kadar seyrettiğim en iyi Türk filmlerinden biriydi. Samimi söylüyorum bunu. Muhteşem bir film olmuş.

Gürkan Uygun: Konuk oyunculuk serüvenlerim biraz dostluktan, biraz da samimi yaklaşımlar neticesinde olmuştur. Elbette oynayacağım rol de önemlidir. “Bana Masal Anlatma”ya gelince; hem rol güzeldi hem de işin içinde eski dostlar olunca “Neden olmasın” dedim. Yeni arkadaşlar edinmek de cabası...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!