Masal aşkı sarsan ölüm

Güncelleme Tarihi:

Masal aşkı sarsan ölüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 22:11

2012 yılında Çırağan Sarayı’nda evlenen Tılsım Tanberk ve Liechtenstein Prensi Rudolf, evlat acısı yaşıyor. Çiftin 1.5 yaşındaki kızları Alya Nur, nefes borusuna kaçan mama yüzünden hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Sinter Metal’in sahibi Olgun Tanberk’in kızı Tılsım Tanberk ve Liechtenstein Prensi Rudolf’un kızları Alya Nur hayatını kaybetti. 2012 yılında Çırağan Sarayı’nda evlenen çift, henüz 1.5 yaşında olan kızlarının acısıyla sarsıldı. Bir süredir Amerika’da yaşayan Tanberk ve Prens Rudolf’un kızları nefes borusuna kaçan mama yüzünden hayatını kaybetti. Acı haber, Tanberk’in Türkiye’deki ailesi başta olmak üzere Liechtenstein Kraliyet Ailesi’ni yasa boğdu.

Düğünleri 4 gün 4 gece sürmüştü

Tılsım Tanberk, bir Amerika seyahatinde tanıştığı Liechtenstein Prensi Rudolf ile 3 yıl önce Türkiye’de evlenmişti. Çiftin düğünü için çeşitli ülkelerden özel uçaklarla gelen 70 davetli, gizli bir şekilde Çırağan Oteli’ne yerleşmişti. Çift ilk olarak Esma Sultan’da bir davet vermiş ve ardından Harbiye’de bulunan Saint Esprit Katedrali’nde evlenmişti. Katedraldeki nikâhın ardından Çırağan Sarayı’nda düğün töreni yapılmıştı. Son olarak çift Four Seasons Otel’deki brunch’ın ardından davetlilerini ülkelerine yolcu etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!