Ultimates MARVEL Future Fight’a katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Ultimates MARVEL Future Fight’a katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 14:25

America Chavez, Blue Marvel, Quasar ve Nova karakterleri, oyundaki Hikaye Görevleri’ne gelen bazı güncellemelerle beraber oyuna eklendi.

Haberin Devamı

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması olan Netmarble Games Corp., MARVEL Future Fight için Ultimates güncellemesini yayınladığını duyurdu.

America Chavez’in liderliğini üstlendiği kozmik ve boyutlar arası sorunları çözmeye çalışan Ultimates ekibinin 5 üyesi oyuna eklendi. Ayrıca bu güncellemeyle S.H.I.E.L.D. Ajanı Phil Coulson için 2 yeni kostüm ve Inferno olarak bilinen alevli Inhuman oyuna katıldı.

Nihai Çözüm hikayesi eklendi

Bu güncellemeyle beraber Hikaye Görevleri’ne “Nihai Çözüm” isimli bölüm eklendi. Bu bölümde oyuncular Ultimates takımına katılarak bilinen tüm dünyaların yıkımına neden olacak bir olayı engellemeye çalışacak. Bu bölüm MARVEL Future Fight dünyasına yeni bir hikaye ekliyor ve Ultimates çizgi romanlarından bir arka planı oyunculara sunuyor.

Haberin Devamı

Karakter kartları güncellendi

Bu güncellemeyle Hikaye Görevleri’nin başlangıç görevlerinin zorluk seviyeleri yeni oyuncular için tekrar düzenlendi. Bu düzenlemelerle çeşitli zorluklar eklenmiş yeni bölümler oyuna eklendi. Oyuncular artık karakterlerinin değerlerinin karakter kartlarının üstünde görebilecekler ve geliştirilmiş düzenleme özelliğiyle sahip oldukları kartları çok daha rahat düzenleyebilecekler.

Netmarble Games Global Baş Direktörü Seungwon Lee; “Ultimates takımı, Marvel evreninde dünyayı sıradan insanları göremediği veya bilgisi olmadığı kozmik ve boyutlar arası tehditlerden koruyan son derece önemli koruyucular”. Bu takımı MARVEL Future Fight dünyasına ekleyerek yıldızlararası koruyucuların bilinirliğini arttırmak istiyoruz.”

 

 

BAKMADAN GEÇME!