Mart ayında neler olacak

Merkür geri gitmeye devam ediyor.

Bugün Kova burcunun 25 derecesine gerilemiş olan Merkür bu derecede takılı kalacak ve 8 Mart günü duracak ve sonra ilerlemeye başlayacak. 12 Mart’tan itibaren hızlanmaya başlayacak ve beklenen haberler, iletişim trafiği ve girişimlerde bulunmak için beklenen gelişmeler hız kazanacak. Neptün ile Satürn arasındaki sert etkileşim devam ediyor. Mart ayı boyunca sürecek olan bu kuvvetli etkileşim aslında yıl ortasına kadar devam edecek. Ancak bu ay Jüpiter’in uyumlu etkisi ve Venüs’ün tetiklemesiyle birlikte son derece olumsuz gibi görünen olayların fırsata dönüşmesi mümkün. Ay Tutulmasının dönüştürücü etkisi 11-12 Mart günleri son derece dikkat çekici bir biçimde açığa çıkabilir. Fakat 17-18 Mart günleri ve 31 Mart günü kritik günler olarak değerlendirebilirim. Kova Burcunda ilerleyen Mars mart’ın sonlarına doğru ve özellikle 22-29 Mart günleri arasındaki dönem Neptün-Satürn arasındaki sert etkileşimi tetikleyecek ve endişe uyandıracak nitelikte olayların açığa çıkmasına neden olacak. Finans konularına yönelik meydana gelen ani gelişmeler heyecan uyandırabilir ancak yanılgılardan kaynaklanabilecek sorunların ortaya çıkması endişeleri de beraberinde getirecek. Aynı zamanda Jüpiter’in uyumlu etkisi olayların son derece dikkat çekici boyutlara ulaşacağını işaret ediyor. Büyük zorlukların açığa çıkabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu karanlığın içinden doğan ışık gibi yepyeni yıldızların ortaya çıkacağını gösteriyor. Şimdiye kadar kendini göstermeyi başaramamış veya özellikle kendini saklamış olanlar ortaya çıkabilir ve son derece dikkat çekici özellikleriyle etkileyici olabilirler. 17 Mart günü Venüs Boğa burcuna giriyor. Venüs’ün yöneticisi olduğu Boğa burcuna girmesi hem finans, hem de güzellik alanında çalışmaların hareketleneceğini gösteriyor.

18 Mart günü ise Merkür burç değiştirecek ve Balık burcuna girecek ve 30-31 Mart günleri Ay tutulması noktasını tetikleyecek. Gökyüzünün konumu bu günlerde ilginç olayların açığa çıkacağını gösteriyor. Tedbirli davranmak gerekiyor. Mart ayının en önemli diğer astrolojik fenomeni ise 19 Mart günü meydana gelen Güneş tutulması.

Sabırlı olmanız gerekebilir

Sabahın erken saatlerinde duyguları etkileyen ve değiştiren olaylar meydana gelebilir. Ancak güven ve tedbirli olma ihtiyacının yaratacağı dikkatle davranmak mümkün olacak. Gelişmelerin yavaş olması ve beklenen kararların gecikmesi, endişe uyandırabilir fakat sabırlı davranmak gereken bir dönem. Öğleden sonra istekleri gerçekleştirmek için daha güçlü arzular açığa çıkacak. Hava koşullarıyla ilgili endişeler farklı yöntemlerin araştırılması için zorlayabilir.
Yazarın Tüm Yazıları