Marsilya zirvede

Güncelleme Tarihi:

Marsilya zirvede
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geçen hafta Bordeaux'a yenilerek kaptırdığı liderlik koltuğunu Bastia'yı 3-1'lik skorla devirerek geri aldı. Bordeaux da Rennes ile 1-1 berabere kalınca ikinci sıraya indi.

FRANSA Ligi'nde Marsilya, Bastia'yı 3-1 yenerek, geçen hafta yenilerek Bordeaux'a kaptırdığı liderliği yeniden devraldı. Bordeaux karşısında çok kötü bir oyun sergileyen Ravanelli, Bastia karşısında nefis bir futbolla iki gol atarken, Marsilya'nın diğer golü Issa'dan geldi. Laurent ise son 20 yılda Marsilya'ya Velodrome Stadı'nda gol atan ilk Bastia'lı futbolcu oldu. Rennes deplasmanında 1-1 berabere kalan Bordeaux, yeniden ikinci sıraya düştü. Wiltord'un golü ile Bordeaux öne geçti ancak Weiser'in serbest atıştan golü Rennes'in sahadan beraberlikle ayrılmasını sağladı.

Paris St Germain, konuk ettiği Sochaux'u 2-1 yenerek, galibiyetsiz geçen 7 hafta ve peşpeşe gelen 3 yenilginin ardından yeniden 3 puanla tanıştı. Madar ve Rodriguez'in golleri PSG'yi galibiyete taşırken, Sochaux'un tek golünü Bouger attı.

Ligde lider Marsilya'nı 51, Bordeaux'un 49 puanı var. 38 puanlı takımlardan Lyon ikinci, Nantes dördüncü sırada. Sonuçlar şöyle: Le Havre-Monaco: 1-2, Lyon-Nancy: 2-1, Nantes-Lens: 2-0, Metz-Lorient: 3-0.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!