Marsilya bu galibiyeti 38 yıldır bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Marsilya bu galibiyeti 38 yıldır bekliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 17, 2010 00:00

Fransa Ligi’nde bu akşam lider Bordeaux’ya konuk olacak mavi beyazlılar, rakibini 1972’den beri deplasmanda yenemedi.

Haberin Devamı

8 MADDEDE MAÇIN ŞİFRELERİ

Bordeaux 43 puanla lider. Marsilya ise 32 puan ve bir maç eksiÄŸi ile 4’üncü. Ev sahibi kazanırsa, önemli bir rakibini zirve yarışından koparacak.Â
Bordeaux, ligde son 6 maçını da kazanmıştı ve aradan önce çok formdaydı. Marsilya ise, son 6 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı.
Marsilya, Bordeaux’yu 1971-72 sezonundan beri deplasmanda yenemiyor. Bu akşam kazanması halinde tam 38 yıllık bir hasrete son verecek.
İki takım arasında Bordeaux’da oynanan son 2 maç berabere bitti. Ligin ilk yarısında Marsilya’da oynanan karşılaşma da 0-0 sonuçlandı.
Bordeaux’da sakat yok, Traore Afrika Kupası’nda. Marsilya’da Bakari Kone, Mbia, Taiwo ve Kabore Afrika’da. Rodriguez ile Morientes ise sakat.
Bordeaux’nun en önemli gol silahı Chamakh’ı, Marsilya’ya bu sezon Bordeaux’dan transfer olan eski takım arkadaşı Diawara tutacak.
Bordeaux’nun hafta arası Le Mans ile oynayacağı kupa maçı ertelendi. Marsilya ise çarşamba St Etienne deplasmanında zor bir kupa maçı oynadı.
Bordeaux’ya önceki sabaha karşı 03.00’te ulaşan Marsilyalı futbolculardan, en az 8-9 saat uyumaları ve gün içinde masaj yaptırmaları istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!