Marmaris'te yangın komisyonu toplandı

Güncelleme Tarihi:

Marmariste yangın komisyonu toplandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 17:45

Marmaris'te yangın komisyonu toplandı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, orman yangınlarıyla daha etkin mücadele edilmesi için Kaymakam Celalettin Yüksel başkanlığında "Yangınla mücadele komisyonu" toplantısı düzenledi.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel başkanlığında yangınla mücadele komisyonu, İlçe Orman İşletme Müdürlüğü'nde bir araya geldi. Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral İlker Özkan, kamu kurum kuruluş daire müdürleri ve yangınla mücadele ekipleri şeflerinin katıldığı toplantıda, Kaymakam Yüksel açıklama yaptı. Yüksel, "Yangın öncesi, yangın anı ve sonrası planlamaları yapmak için bir araya geldik. Temennimiz orman yangınlarının olmaması yönündedir. Ancak böyle bir durumla karşılaşıldığında her kurum ne yapacağını bilmek durumundadır. El birliği ile yapacağımız çalışmalarla orman yangınlarını önlemek ve olası yangında kısa sürede söndürerek az zararla engellemektir. Ormanları korumak hepimizin asli görevidir" dedi.

Marmaris Orman İşletme Müdürü Şükrü Akın Ünler ise yangın öncesi alınan tedbirler, yangın esnasında müdahale ve sonrasındaki gelişmeleri anlatan slayt gösterimle anlatımda bulundu. Marmaris ve kırsalında konumlandırılmış yangın müdahale ekipleri hakkında bilgi verdi. Polis ve jandarma yetkilileri, olası bir yangın durumunda müdahale araçlarının geçişini sağlamak ve güvenlik için alacağı tedbirleri anlattı.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS, DHA

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!