Marmaris'te şehit ailesinden polislere yemek 

Güncelleme Tarihi:

Marmariste şehit ailesinden polislere yemek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 06:09

Marmaris'te şehit ailesinden polislere yemek 

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS(Muğla), (DHA)- MARMARİS'te Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in anne ve babası, oğlunun adının verildiği Polis Merkezi'nin bahçesinde yemek verdi.
15 Temmuz günü FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in adının verildiği Kordon Caddesi'ndeki Polis Merkezi'nde, şehidin anne ve babası yemekli mevlit okuttu. Polis ve akrabalarına verilen yemek davetine, Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, memurlar ve eşleri katıldı.
Yemek sonrası Kuran-ı Kerim okundu. Ardından Şehit Nedip Cengiz Eker'in babası Nihat Eker, "Şehit oğlumun mesai arkadaşları ve aileleri ile bir arada olmak beni mutlu ediyor. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi. Baba Eker daha sonra oğlu için yazdığı '15 Temmuz' şiirini okudu. Şiir okunurken polis ve yakınları gözyaşı döktü. Yemek sonunda polisler, şehidin anne ve babasının elini öperek helallik aldı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!