Marmaris'te 'empati' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Marmariste empati etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 16:21

Marmaris'te 'empati' etkinliği

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde özel bir okulun düzenlediği 'empati' etkinliğinde engeli olan ve olmayan bireyler, birlikte spor yaparak eğlendi.

Marmaris'te özel bir okulun düzenlediği 'empati' etkinliğine CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, işadamı, turizmci, veliler ve öğrencilerin yanı sıra çeşitli engelleri bulunan bireyler katıldı. Herhangi bir engeli bulunmayanlar ile engelli bireyler, bir arada spor yaptı. Çocuklar, kurulan kürsüde gösterilerini sergileyip engelli insanların yaşamını konu alan mini tiyatro oyunu sahneledi. İzleyiciler öğrencilerin oluşturduğu orkestranın müzikleri eşliğinde eğlendi. Yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği organizasyonda engelli bireylerle engelli olmayanların kaynaşması sağlandı. Etkinlik sonunda CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, öğretmenler ve öğrenciler engelli bireyler ile birlikte tekerlekli sandalye üzerinde basketbol oynadı.

Özel okulun müdürü Onur Demirtaş, "Eğitim-öğretim süresince üç ayda bir yaptığımız etkinliklerden birini sergiledik. Amacımız engelli bireylerin yaşamda azimleriyle yapamayacakları hiçbir şey olmadığını anlatmaktır. Onların da yaşamın bir parçası olduğunu göstermektir" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!