Marmaris'te CHP'lilerden 2'nci gün eylemi

Güncelleme Tarihi:

Marmariste CHPlilerden 2nci gün eylemi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 18:27

Marmaris'te CHP'lilerden 2'nci gün eylemi

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)- CHP'lilerin yeni anayasaya tepki için ülke genelinde gerçekleştirdiği 'Ayağa kalkıyoruz' eylemi, Marmaris'te 2'nci gününde tekrarlandı.
Marmaris kent merkezinde bulunan Eşref Girginç aile çay bahçesinde bugün saat 17.00'de bir araya gelen CHP'li grup, 'Ayağa kalkıyoruz' eyleminin 2'ncisi gerçekleştirildi. Vatandaşlarla bir araya da gelen grup, görüş alışverişinde bulundu. Eylem öncesi polisin park etrafında güvenlik önlemi aldığı görüldü. Polis, şüpheli gördükleri kişileri kontrol etti. 'Türkiye'yi seviyorum hayır diyorum' yazılı tişörtleriyle partililer, ellerinde 'Darbeye, diktaya, egemenliği halktan alıp saraya veren anayasaya karşı ayağa kalkıyoruz', 'Ülkemizin geleceği için ayağa kalkıyoruz' ve 'Ülkemiz seviyorum anayasaya hayır diyorum' yazılı dövizler taşıdı. Grup, saat 17.00'de ayağa kalkarak 1 dakika sessizce bekledi. Ardından oturarak 'Anayasaya hayır' sloganı atarak alkışlarla tempo tutuldu. Parktan dışarı çıkarak kaldırımda bekleyen grup, yoldan geçenlere "Hayır oyu kullanın" dedi.
Marmaris CHP Kadın Kolları Başkanı Dilay Uçar, "Türkiye'deki tüm insanların ayağa kalmasını istiyoruz. Başkanlık sistemine ve dikta rejimine hayır diyoruz" dedi. Çay bahçesinde bir süre oturup çay içen grup, daha sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!