Marmaris'te cadde ve plaja makyaj

Güncelleme Tarihi:

Marmariste cadde ve plaja makyaj
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 14:51

MUĞLA'nın Marmaris İlçe Belediyesi'nce, her yıl binlerce turisti ağırlayan İçmeler Halk Plajı'nın limanla birleştiği bölümünde düzenleme ve temizlik çalışması yapıldı.

Haberin Devamı


Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İçmeler Halk Plajı'nın limanla birleştiği bölümünde çalışma başlattı. Dalgaların etkisiyle kıyıya sürüklenen iki traktör dolusu taş, toplanarak daha sonra tekrar değerlendirilmek üzere belediyenin makine araç parkına götürüldü. Taşlardan temizlenen plaja ise 4 kamyon ince kum döküldü. Ayrıca İçmeler'e adını veren yeraltı sularının denize ulaşmasını sağlayan ve açıkta olması nedeniyle görüntü kirliliği yaratan beton büzler de dökülen kumla gizlendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla plaj hizmete açıldı.


SEVGİ YOLU'NA KÖPÜKLÜ TEMİZLİK
Sezon öncesinde belediyece başlatılan cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetleri de sürekliliğini koruyor. Marmaris'te sokaklar süpürülmekten öte deterjanlı suyla yıkanıyor. Günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerinin yanı sıra çeşitli nedenlerle sokaklarda oluşan yağ ve süpürülmekle çıkmayan lekeler için deterjanlı su kullanan temizlik ekipleri esnafların kepenk açmasından önce 05.30'da sokak ve caddeleri yıkıyor. Son olarak da Tepe Mahallesi 38'nci sokaktaki 600 metre uzunluğundaki "Sevgi Yolu" lekelerden arındırıldı. Belediye yetkilileri her gün sırayla cadde ve sokakların temizliklerine devam edileceği açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!