Marmara'nın İncisi Bilecik, Ege'nin Gözdesi Oldu

Güncelleme Tarihi:

Marmaranın İncisi Bilecik, Egenin Gözdesi Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 20:06

Marmara'nın İncisi Bilecik, Ege'nin Gözdesi Oldu

Haberin Devamı


Cafer ELMAS/BİLECİK,(DHA)- İZMİR'de TÜRSAB ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi (İZFAŞ) işbirliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında Bilecik Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile ortaklaşa katıldı. 
11'inci Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Bilecik Belediyesi; ilimizin tarihi, kültürel ve turizm değerlerini ve yöresel tatlarını tanıtarak Marmara'nın incisi Bilecik, Ege'nin gözdesi oldu.
BAŞKANI SELİM YAĞCI, BİLECİK STANDINI ZİYARET ETTİ
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, fuarda 40 ülke, 60 ilden binlerce katılımcı, yatırımcı ve acentenin buluştuğunu belirterek şunları söyledi:
"Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda dirilişin, kuruluşun, kurtuluşun ve şahlanışın şehri Bilecik'imizin ilgi odağı olan standımızda tanıtma fırsatı bulduk. Bu yıl 11'incisini düzenlendiği Turizm Fuarı'nın açılışını çok değerli Kültür ve Turizm Bakanımız, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Beyefendi'nin teşrifleriyle gerçekleştirdik. Açılışın ardından valilerimiz, belediye başkanları arkadaşlarımız ve birçok seyahat acentesi yetkilileri standımızı ziyaret ettiler. Belediyemiz ve BEBKA işbirliğinde katılım sağladığımız turizm fuarında kültürel ve tarihi zenginliklerimiz, yöresel ürünlerimiz, gelenek ve göreneklerimiz turizm kapsamında yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı uluslararası platformda ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Sayın valimizin, Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin ve Osmaneli Belediyesinin de destekleri ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 7 Aralık ve 10 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan 11.Travel Turkey İzmir Fuarında Bilecik standımıza tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz."
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!