Markus Münch'ün yeni mesleği çok şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Markus Münchün yeni mesleği çok şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 15:29

Almanya 1. Futbol Ligi'nde Bayern Münih formasıyla 2 kez şampiyonluk yaşayan, 1999-2001 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Markus Münch, futbolu bıraktıktan sonra bambaşka bir hayata başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 2'şer sezon Mönchengladbach ve Panathinaikos'ta oynadıktan sonra futbolculuk kariyerini noktalayan Münch, şu sıralarda ülkesinde yarış atı antrenörlüğü yapıyor.

Markus Münchün yeni mesleği çok şaşırttı
'yarisdergisi.com'un haberine göre, 2001 yılından bu yana at yarışları ile yakından ilgilenen ve Almanya'da Mannheim Sckenheim'de, 35 eküri ahırı, çim ve sentetik idman pistleri padokları bulunan bir antrenman merkezine sahip olan Münch, yarış antrenörü olarak çok başarılı işlere imza atıyor.

Markus Münchün yeni mesleği çok şaşırttı
'MM Racing' markası altında faaliyet gösteren Münch'ün hem antrenörlüğünü hem de sahipliğini yaptğı Spectre adlı dişi İngiliz tayı, 7 Nisan Perşembe günü Fransa'nın Maisons-Laffitte pistinde koşulan G3 Prix Imprudence yarışını, jokeyi Pierre Charles Boudot ile kazandı (üstte).

Haberin Devamı

Markus Münch'e at yarışçılığı kariyerinin en büyük başarısını yaşatan Spectre, Türkiye'de aygırlık yapan Dai Jin adlı aygırın torunu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!