Market açılışında izdiham

Güncelleme Tarihi:

Market açılışında izdiham
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 16:27

Market açılışında izdiham

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum'da ikinci şubesini açan Bakkal Gross halkın izdihamına neden oldu.



Marketin açılışına AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, B.B Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Kozan, Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği Başkanı Ömer Düzgün, Dadaş Filmi Senarist Murat Yıldırım ve ekibi, Bedirhan Gökçe ve davetliler katıldı. Dualar ve kurban kesimiyle yapılan açılış sonrası halk markete akın edince zaman zaman izdiham yaşandı

Bakkal Gross AVM Müdürü Muammer Aydın, “Halkımız toptan fiyatına alışveriş yapacak. En ucuz market olma konusunda iddialıyız. Mağazamızı hesaplı alışveriş adına açtık. Gross AVM mantığıyla bölgede tekiz. Hedefimiz yıl sonunda üçüncü, ileriki yıllarda 6 şube açmak" diye konuştu.



İki kattan oluşan alış veriş merkezinin birinci katında temel gıda maddeleri bulunurken, üst katta ise giyim, zücaciye, ürünleri yer alıyor. Ayrıca alış veriş merkezinde çocuklar için oyuncak giysi ve diğer ihtiyaçlara cevap verecek reyonlarda bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!