Markalaşmak zorundayız

Güncelleme Tarihi:

Markalaşmak zorundayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 00:00

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Barış Aydın, Başkent’te ekonomik büyümenin krize aldırış etmeden devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

“Şirket evliliği” ve “markalaşma” konularına ağırlık verilmesi gerektiğini belirten Aydın, şöyle devam etti: “Şirket evlilikleri bugün gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında firmaları öne çıkaran, olağanüstü güç sağlayan bir etken. Ankaralı firmaları artık büyük konsorsiyumlarla sanayide görmek istiyoruz. Yurt içinde veya yurt dışında yapılacak şirket evlilikleri ile dünya devlerinin girdiği büyük ihalelere Ankaralı firmaların girmesi de mümkün olacak. Ankaralı firmaların Türk ya da yabancı firmalarla yapacakları şirket evlilikleri, diğer şirketlerin de önünü açacaktır.

Büyümeyi taçlandıracak

Ankaralı firmaların üzerinde şiddetle durması gereken şeylerden biri de A’dan Z’ye markalaşmaya dönük çalışmalar başlatmak. Ankara, gıda ürünlerinden tekstile kadar birçok alanda markalaşmaya müsait sektörlerle donatılmış bir kent. Ekonomik büyümeyi taçlandırmanın yolu markalaşmadan geçmektedir. Bunu sağlamak zorundayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!