Marka ustasından: Jo's Station

Güncelleme Tarihi:

Marka ustasından: Jos Station
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 10:27

Marka ustasından: Jo's Station

Haberin Devamı

İZMİR'de lezzet konusunda çok sayıda özel mekanın yaratılmasına imza atan Joe Kohen yeni yerini bu kez çevreyolu üzerinde yer alan BP Yakıt İstasyonu'nda açtı.
Bornova girişinden bir süre sonra Çiğli istikametine giden çevre yolunda- tünel öncesinde Tan Kardeşlerin sahip olduğu BP Benzin İstasyonu'nda hizmete giren JO'S Station adlı Cafe Restoran hiçbir yol üstü restoranında bulunamayacak mönüleriyle göz kamaştırmaya başladı. Avrupa'daki benzin istasyonlarında görülen seviyeli, kaliteli ürünleriyle, isimleriyle, değişik lezzet ve ambiyansıyla, fiyatıyla, uğrak yapan herkesin mutlu olabileceği mekan, BP istasyonlarına bir örnek niteliğinde ve Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip.
Express kahwaltı, Palet kahvaltı, Malavvah (Yemen kökenli boyoz ailesinden), Tost- Sandviç çeşitleri, işkembe çorbası, Tavukçorbası, Bebek maması, Pizza, Kız budu köfte, Analı babalı nohut, Kıt kıt et burger, beğendili şiş köfte, İskender, Annemin tavuğu, Mrs Jo tatlısı, Cheese cake ve detoks içecekler yer alıyor.
Tankar Petrol sahiplerinden Ferhat Tan, içinde 6 kişilik toplantı noktasının bulunduğu, fiyatların makul olduğu, huzur dolu bir yer yapan Joe Kohen'e teşekkür ederek, güzel bir işbirliği yaratmanın keyfini yaşadıklarını söyledi.
Mehmet KURT, İZMİR (DHA)
Fotoğraf

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!