MARKA Konferansı 14- 15 Aralık’ta İstanbul’da yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

MARKA Konferansı 14- 15 Aralık’ta İstanbul’da yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 14:27

MARKA Konferansı 14- 15 Aralık’ta İstanbul’da yapılıyor

Haberin Devamı

İstanbul, 18 Kasım (DHA) - Türkiye ve dünyadan 1,500 iş insanı ve marka liderinin katılımıyla 14 - 15 Aralık’ta Hilton İstanbul Bomonti’de yapılacak 17. MARKA Konferansı'nda 40’tan fazla toplantı ve 50’den fazla sunum yapılacak.
MARKA Konferanslarının yaratıcısı, Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, MARKA 2016’nın önemini anlatırken, “Zor bir yılı geride bırakıyoruz. Buna karşın, gelecekte büyük bir sıçrama ve yükseliş döneminin eşiğinde olduğumuzu görüyoruz. Türkiye iş dünyası 2017 ile birlikte yepyeni bir döneme giriyor. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek bu yeni yükseliş döneminin ‘başlangıç vuruşunu’ MARKA 2016’da iş dünyasının tüm liderleriyle birlikte büyük bir kutlama ruhuyla yapacağız” dedi.
MARKA 2016’nın birbirinden renkli konuşmacı ve çarpıcı konuları arasında;
- ‘Hip Hop Shakespeare’ hareketinin lideri, protest müzisyen, dünyaca tanınan rapçi Akala,
- netlik ve sadelik kavramları üstüne dayalı felsefesiyle öne çıkan ünlü Fransız tasarımcı Christophe Pillet,
- dünyayı yeniden ağaçlandırmak üzere yola çıkan ve Paris iklim konferansında eşsiz enstalasyonuyla büyük ses getiren çevreci sanatçı Naziha Mestaoui,
- sosyal medyayı iyi okuyarak, Y jenerasyonunu başarıyla elinde tutan myflashthrash.com adlı takı markasının kurucusu genç ve başarılı girişimci Amber Atherton,
- tasarım dünyasının ikonik dergisi Wallpaper’ın Genel Yayın Yönetmeni Tony Chambers,
- algı yönetimi, şöhret iletişimi ve PR alanlarında Avrupa’nın en itibarlı iletişimcilerinden Mark Borkowski,
- çağın dahi mimarları arasında anılan, Stirling Prize nişanıyla ödüllendirilmiş sayılı isimlerden Amanda Levete,
- geleceğin yaşam senaryolarını yazan, teknoloji donanımlı çağdaş fütürist Alexandre Codain,
- tasarım alanında Avrupa’nın en itibarlı projelerinde imzası olan, Londra Tasarım Festivali Direktörü Ben Evans,
- dünyaca ünlü DJ, radyo programlarının vazgeçilmez yıldızı Goldierocks,
- GQ dergisinin efsane Genel Yayın Yönetmeni, erkek modasının büyük konesörü Dylan Jones,
- moda markalarının İngiltere’deki hamisi, British Fashion Council İcra Kurulu Başkanı Caroline Rush,
- sihirli dokunuşlarla köklü markalara gençlik aşısı yapan yaratıcı direktör Ramdane Touhami.
- “cool” trendlerin ve yeniliklerin yakın takipçisi Lady Kinvara Balfour,
- araştırma sektörünün duayenlerinden Peter Walshe,
gibi alanında lider, birbirinden çok farklı profillerde, çok değerli konuşmacılar yer alıyor.
Türkiye’den liderler ve yıldızlar geçidi
Sıra dışı format ve yaklaşımlarla en ilham verici seansları dizayn etmesiyle tanınan MARKA Konferansı, Türkiye’den de hem iş dünyasının dikkat çekici isimlerini hem de sosyal alanlarda birçok önemli ismi bu yıl sahnesinde ağırlıyor.
Öne çıkan seanslar arasında en değerli ortak hazinemiz Türkçe’ye sahip çıkmanın öneminin vurgulanacağı Bülent Eczacıbaşı ve Gülse Birsel’in seansı, Türkçe “Yıkılıyooo!”; psikiyatr, yazar, Prof. Dr. Kemal Sayar’ın toplumsal yaralarımıza merhem olacağı Kolektif Travmanın Açtığı Ruh Yarası başlıklı seans; iş dünyasının ilham veren kadın liderlerinden Ümit Boyner’in Sosyal Girişimcilik temalı konuşması, Hint Astrolojisinin Türkiye’deki en önemli uzmanı Ebru Cinek’in Türkiye’nin Yakın Geleceğine Astroloji Penceresinden Bakış adlı seansı, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Aslı İnandık ile Kramp reklam ajansı ortağı Ahmet Akın’ın “Sosyal Medya Fenomeni ve Marka İlişkisi” başlıklı sunumu, TBWA Worldwide Ortadoğu, Afrika, Orta ve Doğu Afrika Bölgesi Başkanı Cem Topçuğlu’nun “Eyvah Şirketim Zirvede!” başlıklı sunumu, TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’den Kriz Yönetiminin Püf Noktaları, Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman’dan Cesaret, İnanç ve Liderlik; Rıfat Elhadef’ten Toms Markasının Hikayesi; tekne tasarım ve üretimleriyle deniz üstünde yeni bir yaşam stili tasarlayan Rıza Tansu’dan Tutkuyu Seçmek başlıklı sunum, bir yaşam tavrı olarak genç yaşında haddini bilmemeyi seçen Tuba Ünsal’dan “Haddini Bil!”; Fatma Turgut’tan Duygular Üstüne Bir Söyleşi adlı sunumlar göze çarpıyor. Konferansın moderatörlüğünü 17 yıldır hiç aksatmadan başarı ile bu görevi yürüten ünlü marka danışmanı BJ Cunningham yapacak.
Sanat dünyasından sürpriz isimlerle “özel seanslar”
MARKA 2016 konuşmacıları arasında sanat dünyasından sürpriz isimler de var… Müzik hayatında 50. yılını kutlayan Zülfü Livaneli, çok yakında yeni filmi “İstanbul Kırmızısı”nı izleyicisiyle buluşturacak olan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ve yıllar içinde marka değerini daima yükselten oyuncu Nebahat Çehre’nin konuk olarak yer alacağı “özel seanslar” merakla bekleniyor.
Marka ve pazarlama liderliğinde kadın gücü
MARKA 2016‘nın konuşmacıları arasında mesleklerinde zirveye ulaşmış kadın profesyonellerin ağırlığı dikkat çekiyor. Oya Ünlü Kızıl Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Grup Direktörü, Zeynep Yalım Uzun Unilever Dünya Başkan Yardımcısı–OMO, Lale Saral Develioğlu Yıldız Holding Pladis Global Pazarlama Başkanı, Tülin Karabük Arçelik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı, Neyran Bahadırlı UBER Türkiye Genel Müdürü, Gamze Çuhadaroğlu Danone Türkiye Genel Müdürü MARKA 2016’ya kendi markalarının bakış açısını ve deneyimlerini taşıyacaklar.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!