Mario Gomez'den veda mesajı!

Güncelleme Tarihi:

Mario Gomezden veda mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 19:03

Kartal'ın Alman gol kralı ayrılık duyurusunu facebook'tan yaptı... Siyah beyazlılarda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Gomez, “Bu kararı vermek çok zordu. Son günlerde dehşet verici olaylar yaşandı. Kararımın sebebi tamamen politiktir. Bu kararı vermemde sportif veya başka sebepler yoktur” diye yazdı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ akşam saatlerinde şoke eden bir açıklamayla sarsıldı. Geçen sezon attığı 26 golle ‘kral’ olan ve siyah beyazlıların şampiyonluğunda aslan payını kapan Mario Gomez, ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medyadaki resmi Facebook hesabından açıklama yapan Gomez, “Bu kararı vermek çok zordu. Beşiktaş taraftarına benim için çok zor kararımı açıklamak zorundayım. Artık bu eşsiz statta harika taraftarlar ve harika kulüpte oynamayacağım. Kararımın sebebi tamamen politiktir. Bu kararı vermemde sportif veya başka sebepler yoktur. Son günlerde dehşet verici olaylar yaşandı. Umuyorum ki bu kararımı anlayabilirsiniz” diye yazdı.

‘DÖNMEK iSTERiM’

Gomez, “Burada yaşadığım harika zamanlar için kulübe ve mükemmel taraftara teşekkür ederim. Politik problemlerin en yakın zamanda barış içinde çözülmesini diliyorum. O zaman yeniden Beşiktaş’ta oynamayı isterim. Geçen yıl bu şehir ve kulüp kalbime çok yakındı. Tekrar görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Lanus’un 23 yaşındaki savunma oyuncusu Gustavo Gomez’in 3 gün içinde Beşiktaş kampına katılacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!