Mario Gomez, Bastian Schweinsteiger'le berabere Beşiktaş'a geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Mario Gomez, Bastian Schweinsteigerle berabere Beşiktaşa geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 13:41

Beşiktaş’ın Schweinsteiger atağının perde arkası ortaya çıktı. Buna göre Mario Gomez, Manchester United’da mutsuz olan arkadaşını yönetime önerdi, devreye de girebileceğini söyledi. Gomez’in bu aracılığı, “Arkadaşını çağırdığına göre kendisi de geliyor” yorumlarına sebep oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi’nin sürpriz Bastian Schweinsteiger atağı, taraftarı bir hayli heyecanlandırmış, Siyah-Beyazlılar gelişmeleri yakından izlemeye başlamıştı...

Her şey Mario Gomez’in yönetime yakın arkadaşı olan yıldızla ilgili verdiği, “Manchester United’da mutsuz. Eğer uygun şartları sağlayabilirsek alalım. Bize Şampiyonlar Ligi’nde hem deneyimi hem kalitesiyle büyük katkı sağlar” mesajıyla başladı.

‘TATİLDEN SONRA’ MESAJI
Siyah-Beyazlılar, vakit kaybetmeden düğmeye bastı ve Alman futbolcuyla temasa geçildi. Mario Gomez’in Beşiktaş ile ilgili pozitif fikirlerini de bilen Schweinsteiger’in, görüşmede yöneticilere, “Yeni evlendim ve eşimle balayındayız. Biraz tatil yapıp sezon yoğunluğunu atmak istiyorum. Sonrasında neden olmasın, bunu pekala konuşabiliriz” ifadelerini kullanması, Kartal’ı çok umutlandırdı. Beşiktaş cephesi artık Bastian Schweinsteiger’in tatilini bitirmesini ve yüzyüze yapılacak gelişmeye kilitlenmiş durumda.

GOMEZ BEKLENİYOR
Gomez’in Bayern’den takım arkadaşı olan Schweinsteiger’i Beşiktaş’a önermesi ve Siyah-Beyazlılar için çok olumlu referanslar aktarması, gelecek sezon da mutlaka takımda kalmaya karar verdiği şeklinde yorumlandı. Türkiye’deki darbe girişimine bağlı olayların tamamen durulması ve güven ortamının sağlandığına dair garanti verilmesiyle rahatlayan Alman futbolcunun, 20 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon kampına katılacağı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!