Maria’ya 15 dakika yetti

Güncelleme Tarihi:

Maria’ya 15 dakika yetti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 00:12

Roland Garros’ta yarım kalan maçını tamamlamak için korta çıkan Sharapova, Bouchard’ı neredeyse raket sallamadan yendi.

Haberin Devamı

FRANSA açık Tenis Turnuvası’nda (Roland Garros) önceki gün başlayan ancak yağmur yağışı nedeniyle yarım kalan mücadelede Maria Sharapova genç Kanadalı rakibi Eugenie Bouchard’ın karşısına tekrar çıktı. Rus tenisçi 6-2/4-2 öndeyken başlayan yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçın kalan bölümünde hata yapmadı. 15 dakika içinde bulduğu ilk maç puanını kullanan Masha karşılaşmadan galip ayrılarak son 32 raket arasına adını yazdırdı. Sharapova’nın dördüncü turdaki rakibi Zheng Jie olacak.

‘Ekselansları’ zorlandı

DÜNYA üç numarası Roger Federer, Julien Benneteau karşısında yakın geçen maçı üç sette 6-3/6-4/7-5 ile kazanamayı bildi. Bu yıl Rotterdam’da rakibine yenilen Roger Federer, karşılaşmaya servis oyununa tutunamayarak başladı. Ancak kısa bir sürede toparlanan İsviçreli dördüncü oyunda servis kırarak önce eşitliği yakaladı, ardından bir kez daha rakibinin servisini çalarak seti 6-3 ile noktaladı.
Federer kritik noktada vites yükselterek sıfıra karşı servis kırdı ve bu seti de 6-4 ile hanesine yazdırdı. Son sette karşılıklı kırılan servislerin ardından 11. oyunda bir kez daha üstünlüğü elde eden 17 kez Grand Slam şampiyonu müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Federer’in dördüncü turdaki rakibi Simon–Querrey arasındaki maçın galibi olacak.

Haberin Devamı

Nadal Slovak tanımadı

TEK erkekler ikinci tur maçında, son 3 yılın şampiyonu İspanyol Rafael Nadal, Slovak Martin Klizan’ı ilk seti kaybetmesine rağmen 3-1 yenerek adını üst tura yazdırdı. Kadınlarda 1 numaralı seri başı ABD’li Serena Williams ise, Romanyalı Sorana Cirstea’yı 6-0 ve 6-2’lik setlerle 2-0 yenerek kolay geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!