Mardin'de doktoru darpeden 4 kişiye gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Mardinde doktoru darpeden 4 kişiye gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 15:39

Mardin'de doktoru darpeden 4 kişiye gözaltı

Haberin Devamı

Nezir GÜNEŞ/MARDİN, (DHA) - MARDİN'de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Dr. Hasan Talay, muayene sırası beklemek istemeyen bir hasta ile yakınları tarafından dövüldü. Dr. Talay'a saldırdıkları iddiasıyla 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görevli Dr. Talay dün  polikilnikte 90'ıncı sıradaki hastayı muayene ettiği sırada, 134'üncü sırada yer alan bir hasta, diğer hastaların önüne geçerek muayene olmak istedi. Sırayı beklemesi gerektiğini söylenince bu hasta ile 3 yakını Dr. Talay'a saldırıp dövdü.
Aldığı darbelerle yere düşen Dr. Hasan Talay, Mardin Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alınırken, 4 saldırgan hastane polisi tarafından yakalandı. Gözaltına alınan bu kişilerle ilgili işlem başlatıldı.
Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fuat Karakuş, Halk Sağlığı İl Müdürü Saffet Yavuz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Mehtap Bingül, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Bayram Açan, saldırıya uğrayan Dr. Talay'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Fuat Karakuş "Biz şiddetin her türlüsünü kınıyoruz ama sağlığa uzanan eli daha şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Bu şefkatli ellere vurulan şefkatsiz elleri lanetliyoruz. Böyle olayların yaşanmaması için de vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!