Mardin’de Bir Aşiretten Daha AK Parti’ye Destek

Güncelleme Tarihi:

Mardin’de Bir Aşiretten Daha AK Parti’ye Destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:20

MARDİN’DE DAŞİ AŞİRETİNE MENSUP BİR GRUP, AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ’NE GELEREK, MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI SÜLEYMAN ÇELİK’E DESTEK SÖZÜ VERDİ.

Mardin’de Daşi aşiretine mensup bir grup, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelerek, Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik’e destek sözü verdi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik, “1Kasım seçimlerinden sonra inşallah meclise çıktığımda bir vefa duygusuyla hareket edip, istikrardan yana oyunu kullanan ve bizi meclise taşıyan bu nezih insanları unutmayacağım. Arkamda oldukları gibi ben de arkalarında olacağım. Onlara hizmet etmek, Mardin’e hizmet etmek en büyük şiarım olacaktır. Bölge insanımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Çünkü onlar geçmişte belirli odaklar tarafından zulme ve baskıya maruz bırakılıp, yalnızlaştırıldılar. Ama artık yalnız değiller. İnşallah meclise çıktığım gibi onların sesi, kulağı olacağım” dedi.
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, böylesine geniş bir katılımın ellerini daha da güçlendirdiğini belirterek, “Daşi Aşireti geçmişi çok eskiye dayanan bir ailedir. Vefanın ne olduğunu iyi bilen ve kendisine yanlış yapanı hesapsız bırakmayan, hakkı hak edene teslim eden, görevin kutsallığına inanıp görevi ehline teslim eden kadirşinas ailelerin başında geliyorlar” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!