Marcelo: 'İyi bir başlangıç yaptım'

Güncelleme Tarihi:

Marcelo: İyi bir başlangıç yaptım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2016 22:29

Beşiktaşlı futbolcu Marcelo Guedes Filho, “Öncelikle takım arkadaşlarıma, teknik ekibe taraftarlara teşekkür ediyorum. İlk maçımda bana çok yardımcı oldular ve işimi çok kolaylaştırdılar. İyi bir başlangıç yaptım, galibiyetle başlamış oldum ve bunda katkım olduysa ne mutlu bana” dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, Gaziantepspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı takımın yeni transferi Marcelo açıklamalarda bulundu.
Brezilyalı stoper, “Öncelikle takım arkadaşlarıma, teknik ekibe taraftarlara teşekkür ediyorum. İlk maçımda bana çok yardımcı oldular ve işimi çok kolaylaştırdılar. Bende tabii ki de mutluyum. İyi bir başlangıç yaptım, galibiyetle başlamış oldum ve bunda katkım olduysa ne mutlu bana” ifadelerini kullandı.

Rhodolfo’nun sakatlığıyla alakalı gelen bir soru üzerine Marcelo, “Rhodolfo için çok üzgünüm. Bizim için çok değerli bir oyuncu. Bu takıma çok yüksek katkı yapan bir oyuncu. Bu sakatlıklar da futbolun bir parçası. Umarım iyileşme süreci çok iyi bir şekilde ilerleyecek ve en kısa zamanda aramıza dönecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!