MARBLE’dan dünyaya açılacaklar

Güncelleme Tarihi:

MARBLE’dan dünyaya açılacaklar
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 16:20

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 22. MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, 23 Mart’ta Fuar İzmir’de açılacak.

Haberin Devamı

MARBLE’dan dünyaya açılacaklar

139 bin metrekare alanda 4 gün boyunca sürecek fuarda, ülkenin ve dünyanın dört bir yanından gelen mermer ve doğal taşlar ile taş işlemede kullanılan ekipmanlar sergilenecek. Ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen işlenmiş, yarı işlenmiş ve ham olmak üzere yaklaşık 15 bin ton doğal taş fuarda yer alacak.

MARBLE’dan dünyaya açılacaklar

Dünyada alanında düzenlenen fuarlar içinde ilk 3’te yer alan MARBLE, bu yıl 1700’ü aşkın katılımcıyı ağırlayacak. MARBLE’a Almanya, ABD, Avustralya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Dubai, Endonezya, Hindistan, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Mısır, Romanya, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan önde gelen firmalar katılıyor. Fuar süresince sektör temsilcilerinin yanı sıra mimar, müteahhit ve mühendisler tüm doğal taş çeşitleri, mermer ve iş makinelerini bir arada görme imkanı bulacak.

Bu yıl açık alanda yer alan mermer işleme makinelerinin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi amacıyla alanın üzeri kapatıldı. Fuar İzmir D Holü ise mermer işleme yan sanayi ürünlerine ayrıldı. Büyük iş makineleri için Fuar İzmir’in fuar meydanı yeni alan olarak tahsise açılırken firmaların yerleşim planları ziyaretçilerin daha rahat dolaşacağı şekilde düzenlendi. Dünyanın dört bir yanından alıcıların geleceği MARBLE, bu yıl da mermer alanında önemli firmalarla sektör temsilcilerini bir araya getirecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!