Maradona'ya 'uğursuz' suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Maradonaya uğursuz suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2014 13:53

Maradona ve AFA Başkanı Julio Grondona arasındaki gerginliğe yeni bir halka eklendi. Sıkıntılı geçen İran maçının son dakikasında Messi'nin attığı muhteşem gol sonrası Grondona'nın Maradona'yı kast ederek "Uğursuz gitti, gol geldi" sözleri iki futbol adamı arasındaki ipleri iyice gerdi.

Haberin Devamı

Maradona her akşam Telesur Televizyonu için Arjantinli duayen gazeteci Victor Hugo Morales'le birlikte "De Zurda-Sol ayaktan" programını sunuyor. Program Rio de Janeiro'da çekilmesine rağmen efsane futbolcu Arjantin'in Maracana'da oynanan Bosna Hersek maçına katılamamıştı. "De Zurda" programında bunun nedeni olarak, Maracana'da yasaklı olmasını gösteren Maradona, kızı Gianina ile birlikte Arjantin'in ikinci maçını yerinde izlemek için Belo Horizonte'ye gitti. Mineirao Stadı'nda yerini alan sol ayak, maçın uzatma dakikalarında oturduğu yerden ayrılmasıyla birlikte Messi'nin golü geldi. Grondona'nın ağzından "Uğursuz gitti yol geldi" lafının ardından oğlu Humberto twitter hesabından "uğursuzlar gittiğinde... Bir daha gelmesinler, milli takımın kazanmasını istemiyorlar" tweetini attı.

Maradona'nın kızı Dalma Maradona ise babasının maç bitmeden stattan ayrılmadığını sadece yerini değiştirdiğini, dolayısıyla Messi'nin golünü gördüğünü açıkladı. Maradona ise "De Zurda" da Grondona'ya parmak işareti yaparak "sevgilerini" gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!