Mantar yetiştiricileri mezun oldu

Güncelleme Tarihi:

Mantar yetiştiricileri mezun oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 12:37

Mantar yetiştiricileri mezun oldu

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Çardak İlçesi'nde açılan mantar yetiştiriciliği kursunu başarıyla tamamlayan 23 kişiye, sertifikaları verildi.

Çardak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Çardak Belediyesi ve İŞKUR'un ortak çalışması ile açılan mantar yetiştiriciliği kursu ilk mezunlarını verdi. 'İşte Mantarım Üretimde Ben de Varım' projesi kapsamında, geçen mayıs ayında başlayan eğitimlerin tamamlanmasının ardından kursu başarıyla tamamlayan 23 kişiye sertifikaları verildi. Çardak Belediyesi'nde düzenlenen sertifika törenine; Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Çardak Halk Eğitim Müdürü Mehmet Atmaca, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl müdürü Fatih Işık ve Proje Sorumlusu Sıdıka Arıkan katıldı. Mezun olan kursiyerlere sertifikaları, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ile Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl müdürü Fatih Işık tarafından verildi.

Mezun kursiyerlerden 21'inin, Çardak Belediyesi ile İŞKUR'un düzenlediği girişimcilik kursuna kayıtları yapıldı. Bu kursu bitiren kursiyerler KOSGEB'den 50 bin liraya kadar hibe ve 100 bin liraya kadar uygun faizli kredi desteği alma şansına sahip olacak.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!