Mankenler 'darbe girişimine karşı' podyumda yürüdü

Güncelleme Tarihi:

Mankenler darbe girişimine karşı podyumda yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 17:28

Mankenler 'darbe girişimine karşı' podyumda yürüdü

Haberin Devamı

Enver ALAS / İSTANBUL, (DHA) BİR kadın giyim firmasının 2016-17 sonbahar ve kış koleksiyonunun tanıtıldığı defileye 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mesajlar damga vurdu. Defileye katılan mankenler üzerlerine giydikleri Türk bayraklı elbiseleriyle podyumda yürüdü.
Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren bir kadın giyim firması, 2016-17 sonbahar ve kış koleksiyonunun tanıtımını, Florya'da bir otelde düzenlenen defileyle gerçekleştirdi. Moda tasarımcısı Burçak Ilıman imzalı defilede 8 manken, sonbahar ve kış sezonuna ait 80 parçadan oluşan kıyafetleri sergiledi.

TÜRK BAYRAKLI ELBİSELERİYLE PODYUMDA YÜRÜDÜLER
Defilenin sonunda ise 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mesaj damga vurdu. Mankenler, "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısı eşliğinde üzerlerine giydikleri Türk bayraklı elbiseleriyle podyumda yürüdüler. Podyumdaki bu tablo defileyi izleyen modaseverlerden büyük alkış aldı.

"KANLI DARBE GİRİŞİMİNİ UNUTMAMIZ MÜMKÜN OLAMAZDI"
Firmanın marka ve stil danışmanı Burçak Ilıman yaptığı açıklamada defilenin konseptini çok sayıda insanın şehit olduğu 15 Temmuz darbe girişimine karşı 'birlik ve beraberlik' mesajı vermek olarak belirlediklerini söyledi. Türkiye'nin büyük bir ihanetle karşı karşıya kaldığını kaydeden Ilıman, "Millet iradesine yönelik acımasız bir darbe girişimi gerçekleşti; ancak milletimiz hem vatanına hem bayrağına hem de ülkemizin geleceğine canı pahasına sahip çıktı. Göğsünü tanklara siper etti. 237 şehidimiz var, binlerce gazimiz. Hem üzüntüyü hem de gururu bir arada yaşadık. Bugün ise gerçekleştirdiğimiz defilede şehitlerimizi anmamamız; kanlı darbe girişimini unutmamız mümkün olamazdı" diye konuştu.

Firma sahibi Ayşe Yıldırım ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yıldırım, "Bugün darbelere karşı olduğumuzu göstermek için bayraklı bir protesto yapmak istedik" dedi.
(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!