Manisaspor'da Eskişehirspor hazırlıkları başladı

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda Eskişehirspor hazırlıkları başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 14:52

ZİRAAT Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen aranın ardından 20'inci hafta randevusunda deplasmanda lider Eskişehirspor'la karşılaşacak Manisaspor'da üç günlük tatil sonrası çalışmalar başladı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı ekipte haftanın ilk antrenmanına izinli olan Bahattin, İsmail Şahmalı, Mikic ve Perovic katılmazken, son transferler Ufuk Budak ve kaleci Emrah idmana çıktı. Kendilerine kulüp bulması bildirilen Nuri Terliksiz U21 takımına gönderilirken, takım bulamayan Sercan'ın da altyıpaya gönderileceği öğrenildi.
Bu arada Makedonya Göçmenleri (Mak-Göç) Derneği Almanya Şubesi Başkanı Özgür Öztürk ve Yönetici Sezgin Öztürk, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret edip futbolculara başarı diledi. Ziyarette takıma baklava ikram eden Dernek Başkanı Öztürk, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve futbolcuları 5-2'lik Ümraniyespor galibiyetinden ötürü kutlarken, "Sizlere Almanya'da yaşayan Manisaspor sevdalılarının selamlarını getirdik. Bizler bu takıma inanıyor ve güveniyoruz" diye konuştu.

     
 
 
     
     
 

BAKMADAN GEÇME!