Manisaspor'a Mersinli desteği

Güncelleme Tarihi:

Manisaspora Mersinli desteği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 14:42

Manisaspor'a Mersinli desteği

Haberin Devamı

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA) - SPOR Toto 1'inci Lig'den 2'nci Lig'e düşmesi kesinleşen, tarihinin en zorlu günlerini yaşaşan Grandmedical Manisaspor, Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa İl Başkanı Berk Mersinli'yle bir araya geldi.
Mersinli, yönetim ve takımın genç kadrosunu akşam yemeğinde ağırladı. Yönetim ve futbolcularla sohbet eden Mersinli, kulübün yaşadığı büyük sorunları dinledi. Berk Mersinli "Manisa tüm değerleri ile bir bütündür. Bunlardan biri farklı telden çalıyorsa başarı sağlanamaz. Bu değerlerin hiç birinde bizimki- sizinki ayrımı yapılamaz" dedi.
"Fakat bugün gelinen noktada maalesef bu şehrin çocukları üzülürken bazıları inadına kutlama yapıyorsa başımızı iki elimizin arasına alıp düşünmemiz gerek" diyen Mersinli, "Manisa için katkı sağlamayan Türkiye için de katkı sağlamaz. Bu sebeple biz Manisa'nın evlatları olarak birlikte gülmeli birlikte ağlamalı, birbirimizin derdine derman olmalıyız. Biz bu şehre değer katacak olan her şeyin arkasında olduğumuz gibi Manisaspor'un da arkasındayız. Kötü zamanlar ders çıkarma fırsatlarıdır. Bizim Manisalılar olarak Manisa halkı ile birlikte çalışarak aşamayacağımız zorluk yok. Bunları da aşacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!