Manisaspor teknik direktörü Palaz: Futbolcu sorumluluk almalı

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor teknik direktörü Palaz: Futbolcu sorumluluk almalı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 12:46

Manisaspor teknik direktörü Palaz: Futbolcu sorumluluk almalı

Haberin Devamı

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de ilk 3 haftada 5 puan toplayan Manisaspor, 4'üncü hafta randevusunda Giresunspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı. Teknik Direktör Koray Palaz faturayı futbolcularına kesti.
Eskişehirspor karşılaşmasında hakeme yönelik sportmenlik dışı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle 1 maç ceza aldığı için müsabakayı tribünden izleyen genç teknik adam, "Bazı futbolcuların sorumluluk almama gibi kötü alışkanlığı var. Bu sorunu çözmek zorundayız" diye konuştu.
Giresun'da ilk yarıda çok kötü futbol oynadıklarını ve 2-0 geriye düştüklerini hatırlatan Palaz, "İkinci yarıda oyunda dengeyi kurduğumuz gibi bir de gol atıp 2-1'i yakaladık.
Son bölümde Enaramo, Bakaki, Mertan gibi hücumde etkili olabilecek isimleri saha sürdük. Biz rakip kalede beraberlik kovalarken, uzatma dakikalarında kalemizde üçüncü golü gördük. Futbol bir takım oyunu. Sahaya çıkan her futbolcunun takımı için sorumluluk alması gerekir. Bunu öğreneceğiz. Henüz ligin başındayız. Zaman içinde iyi işler yapacağız" dedi.

 
FOTOĞRAF
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!