Manisaspor teknik direktörü Karafırtınalar'dan Altınordu'ya övgü

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor teknik direktörü Karafırtınalardan Altınorduya övgü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 15:09

Manisaspor teknik direktörü Karafırtınalar'dan Altınordu'ya övgü

Haberin Devamı

Mehmed hakkı ÖZBAYIR / MANİSA,(DHA)- TFF 1'inci Lig'deki Ege derbisinde pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Manisaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar'dan Altınordu'ya övgü.
Altınordu'yu, "Kompakt oynayabilen, boş alan bulduğunda sıkıntı yaratan, bir arada oynamanın avantajını iyi kullanan, baskı hissetmeyen, rahat ve tehlikeli bir takım" olarak niteleyen Karafırtınalar, "Bu söylemleri onlardan korktuğumuz için değil, rakibi iyi tanıdığımız ve saygı duyduğumuz için kullanıyorum. Son iki maçımızı kazandık. Altınordu'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Takımının gelişiminden memnun olduğunu sözlerine ekleyen Karafırtınalar şöyle devam etti:
"Göreve başladığımda fikstürümüz çok zordu. Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor ve Sivasspor gibi güçlü takımlarla karşılaştık. Fizik olarak hazır değildik. Saha sıkıntısı yaşadığımız bu dönemde 12-13 antrenmanı kaçırdık. Olumsuzluklara rağmen kötü futbol oynamadık. Berabere kaldığımız Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazanmalıydık. Her şeye rağmen iyi bir ivme yakaladık. Kalan 3 maçımızı kazanarak devre arasına iyi bir konumda gireceğiz." 

FOTOĞRAFLI
 
 
 
 
 
 
     
    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!