Manisaspor, sonunu getiremedi

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor, sonunu getiremedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2011 16:28

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Manisaspor galibiyet alamadığı son 5 haftada 13 puan kaybetti.

Ligde 5. haftadan itibaren aldığı başarılı sonuçlarla ligde 3. sıraya kadar yükselen Manisaspor, 12. haftada kazandığı Kayserispor maçının ardından oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

13. haftada Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kalan, Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan ve Sivassspor'la 2-2 berabere kalan Manisaspor, son iki haftada da Gençlerbirliği ve Galatasaray'a aynı sonuçla 1-0 yenildi.

Ligde 12. haftayı 22 puanla 3. sırada tamamlayan Manisaspor, şu anda 24 puan ve averajla 9. sırada bulunuyor. Ege temsilcisi bu akşam Trabzonspor'un Orduspor'u mağlup etmesi durumunda 10. sıraya gerileyecek.

Yiğit İncedemir kızardı

Manisaspor'da gördüğü 8 sarı kartla en fazla kart gören oyuncu olan Yiğit İncedemir, dünkü maçta ikinci sarı kartının ardından takımını 1 kişi eksik bıraktı. Takımda bu sezon kırmızı kart gören 5. oyuncu olan Yiğit İncedemir, geçen sezon da Bursaspor maçında takımını eksik bırakmıştı.

Ege temsilcisinde Yiğit İncedemir'den önce İsaac, Yiğit Gökoğlan, Simpson ve Nizamettin kırmızı kart gören isimler olmuştu. Daha önce eksik kaldığı Trabzonspor, Fenerbahçe ve Ankaragücü maçlarından puan çıkaran, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a ise yenilen Manisaspor, Galatasaray karşısında da puan alamadı.

Galatasaray maçı sonrasında pazartesi gününe kadar izin yapacak Manisasporlu futbolcular, ikinci devre için pazartesi günü Manisa'da toplanıp, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!