Manisaspor sahaya indi

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 13:32

Manisaspor sahaya indi

Haberin Devamı

MANİSA, (DHA)

TFF 2'nci Lig'e düştükten sonra zorlu günler yaşayan Grandmedical Manisaspor, yeni sezonun hazırlıklarına Tarık Almış Tesisleri'nde başladı. Siyah-beyazlılar, zorlu hazırlık ve lig maratonu öncesinde kurban kesti.
Sezonun ilk antrenmanına başkan Bülent Baygeldi, yöneticiler Yunus Emre Şahin, Altan Çakıcı, Muhsin Seven, Mustafa Pekçetin, Halil Arslan, Murat Emgener, Nurullah Aksöz, Serkan Özşen, Nadir Uzbasan katıldı. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli de törene katılarak takımı yalnız bırakmadı. Mersinli, yöneticilere, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi. Sezon bittikten sonra birçok futbolcusunun serbest kalıp başka kulüplere transfer olmasının önüne geçemeyen Teknik direktör Erkan Aslan, ellerinde genç bir kadro olduğunu belirtti.
Gençlere güvendiğinin altını çizerken transfer yasağını açmaya yakın olduklarının da müjdesini veren Aslan, "Takımda 19-20 yaş ortalamamız var. Bu çocukların 14-15 tanesi 1'inci Lig oynadı. Altyapıdan da kadromuza kattığımız oyuncular var. Gençlerle de her şeye hazırlıklıyız. Bu çocukların da bir şeyleri başarabileceğine inanıyorum. Şunun müjdesini verebilirim, eski futbolculardan 8 kişi koydukları transfer yasağını kaldırdı. Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Ozan Sol, Hakan Turan, Timur Karagülmez, teknik direktör Sait Karafırtınalar yasağı kaldırdı. Uğur Pamuk ve Umut Gündoğan ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla ilgili de bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Bu konuda ilerleme kat ediyoruz. Manisaspor'un önünü açan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
AKIN OLMADI ATİLLA'YLA GÖRÜŞME
Manisaspor'da iç transfer görüşmelerine başlaşan yönetim, Akın Açık'la anlaşamazken Atilla Erel'le de masaya oturdu. Orta saha oyuncusu Akın'ı kalmaya ikna edemeyen siyah-beyazlılar, futbolcuyla yollarını ayırdı. Geçen sezon başında kadroya dahil edilen ancak transfer döneminin son günlerinde Batman Petrolspor'a kiralanan 27 yaşındaki sol bek Atilla, Tarık Almış Tesisleri'ne gelerek başkan Bülent Baygeldi ve teknik direktör Erkan Aslan ile bir araya geldi. Manisaspor, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Atilla'yı yeni sezonda kadroda görmek istiyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!