Manisaspor Hollanda'ya gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor Hollandaya gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2010 15:53

Manisaspor, yeni sezon öncesi 3. etap çalışmaları için yarın Hollanda'ya hareket edecek.

Manisaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, kafilenin yarın İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Düsseldorf'a gideceği, oradan da karayoluyla Arnhem'e geçeceği bildirildi.

Hollanda'da 28 Temmuz Çarşamba günü 2. Lig ekiplerinden Sparta Rotterdam ile oynayacak Manisaspor, RKC Waalwıjk ile de 30 Temmuz Cuma günü karşı karşıya gelecek.

Manisaspor, 3 Ağustos Salı günü İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociaded ile kampın son hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cuma günü Yunanistan Süper Ligi takımlarından Xanthi Skoda ile karşılaşacak.

7 Ağustos Cumartesi günü yurda dönecek Manisaspor'un, Hollanda kampı kadrosunda yer alan futbolcular şöyle: İlker Avcıbay, Burak Özsaraç, Yiğit İncedemir, Nicolae Dica, Joshua Simpson, Gökhan Emreciksin, Tuncay Süren, Ahmet İlhan Özek, Murat Gürbüzerol, Adem Büyük, Bulut Basmaz, Yiğit Gökoğlan, Jimmy Dixon, Gabriel De Paulo Limeira, Semavi Özgür, Bekir Yılmaz, Eren Aydın, Ömer Aysan Barış, Recep Biler, Ferhat Çökmüş, Mehmet Güven, Hüseyin Tok, Nizamettin Çalışkan, Jacques Momha, Oumar Kalabane, Promise Isaac, Carlos De Souza Floresta (Kahe)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!