Manisaspor-Göztepe maçı soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor-Göztepe maçı soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 21:46

Manisaspor-Göztepe maçı soyunma odaları

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, (DHA) - MANİSASPOR Teknik Direktörü Koray Palaz, Göztepe karşısında alınan 3-0'lık yenilgi sonrası çok üzgün olduklarını dile getirdi.
Oyunun ilk yarısında istediklerini sahaya yansıttıklarını belirten genç teknik adam, "İlk devrede doğru bir strateji izledik. Özellikle Göztepe orta sahasında Gosso ve Segbefia'yı topla buluşturamadık. Rakibimizin oyun formatını engelledik. Ancak ikinci 45 dakikalık dilimde her şey tersine döndü. Göztepe 3 gol bularak maçı kopardı. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu maçtan alacağımız dersler olacak. Dana fazla çalışarak, emeklerimizin karşılığını alacağız. İstediğimiz performansı maalesef 3 haftadır gösteremiyoruz ama toparlanacağız" yorumunu yaptı.
Manisaspor'u yenerek averajla liderlik koltuğuna oturan Göztepe'nin çalıştırcısı Okan Buruk ise hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Buruk, "İkinci devrede Halil'in kişisel becerileriyle golü bulduk. Ardından oyun çözüldü" dedi. İlk yarıda istedikleri oyunu kuramadıklarını ifade eden Okan Buruk sözlerini şöyle sürdürdü:
"Soyunma odasında ne yapacağımızı iyi belirledik. İlk golü attıktan sonra devamını çok rahat getirdik. Hiçbir zaman oyundan kopmayarak farklı kazandık. Futbolcularımın gösterdiği performans beni çok mutlu etti. Göztepe gibi bir markanın lider olması çok önemli." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!