Manisaspor-Altınordu maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor-Altınordu maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 19:44

Manisaspor-Altınordu maçından notlar

Haberin Devamı

MANİSA, (DHA) - MANİSASPOR Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, geçen hafta Gaziantep BŞB deplasmanında sahaya sürdüğü 11'de 5 değişiklik yaptı. Siyah-beyazlı ekipte cezalı İsmail Haktan ve Emre ile sakatlıkları bulunan kaleci İsmail, Ümit Yasin ve Fahri forma giymedi. Bu oyuncuların yerine Emrah, Ufuk, Hakan Turan, Erman ve Mertan görev yaptı. Devre arasında Ankaragücü'nden kiralanan kaleci Emrah Tuncel, ilk kez kaleyi korudu. 
ALTINORDU'da Hasan Kabze, Berk ve Abdülkadir sakat, Berke, Alican, Yusuf Yalçın, Enis ve Recep ise yaş grupları milli takımlarında oldukları için kadroda yer almadı. 18 kişilik maç kadrosunu tamamlayamayan kurmaylar, dün U 17 takımından Berkay Görmez ve Mutlu Aksu Doğan'la profesyonel sözleşme yaparak 18'i tamamlayabildi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, geçen hafta Şanlıurfaspor müsabakasında 11'de oynayan Oğulcan'ı yedeğe çekip, bu futbolcunun yerine Arif'i sahaya sürdü.
PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Gaziantep BŞB karşılaşmasında kırmızı kart gören Manisasporlu İsmail Haktan'a 2, Billal Sebaihi'ye ise 3 maç men cezası verdi. Altınordu derbisinde forma giyemeyen iki futbolcudan İsmail Haktan önümüzdeki hafta Balıkesirspor derbisinde de oynayamayacak. Sebaihi ise Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor müsabakalarında takımdaki yerini alamayacak. 
GEÇMİŞTE Bucaspor'un alt yapısında ve ardından A takımında uzun yıllar birlikte görev yapan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ile Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, bir kez daha birbirlerine rakip oldu. Karşılaşma başlamadan bir süre sohbet eden iki teknik adam, birbirlerine başarı diledi. Bu arada maçtan önce başlayan şiddetli yağmur kısa sürede doluya dönüştü. Bir saat kadar süren yağış zemini kayganlaştırdı, futbolcular zaman zaman zor anlar yaşadı. Karşılaşmayı yaklaşık 500 futbolsever takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!