Manisalı kadınlar korosu ayakta alkışlandı

Güncelleme Tarihi:

Manisalı kadınlar korosu ayakta alkışlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 01:16

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, "Manisalı Kadınlar Konseri" düzenledi. Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde yer alan ve tamamen amatör kadınların oluşturduğu koro, Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserlerini seslendirerek, Manisalı sanatseverlere güzel bir akşam yaşattı.

Haberin Devamı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği etkinliklerine "Manisalı Kadınlar Konseri" ile devam etti. Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde yer alan ve tamamen amatör kadınlardan oluşan koronun konserini, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, davetliler ve çok sayıda Manisalı izledi.

Şef Necati Aksoy eşliğinde sahne alan Manisalı Kadınlar Korosu, performanslarıyla göz doldurdu. Konserde, "Eski Dostlar", "Hatıra", "Gitmesin Gözlerinden Pırıl Pırıl Arzular", "Rüya Gibi Her Hatıra", "Fikrimin İnce Gülü", "Aşkın Kanunu" gibi Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro, solo ve düetlerden oluşan konser sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konseri izleyen sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Manisalı Kadınlar Korosu, konserin sonunda ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Manisalı kadınlar korosu ayakta alkışlandı


ONUNCU YIL MARŞI GECEYE RENK KATTI
Manisalı Kadınlar Korosu, konserin sonunda Onuncu Yıl Marşı'nı salonu dolduran yüzlerce sanatseverle beraber söyleyerek geceye renk kattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu konserin sonunda koruyu tebrik edip, şef Necati Aksoy'a çiçek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!