Manisa'dan Ağrı'daki öğrencilere kitap desteği

Güncelleme Tarihi:

Manisadan Ağrıdaki öğrencilere kitap desteği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 10:18

Manisa'dan Ağrı'daki öğrencilere kitap desteği

Haberin Devamı

AĞRI'nın Patnos ilçesine bağlı Taşkın Köyü'ndeki ilk ve ortaokul öğrencileri için MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan kampanya ile çeşitli türlerde 1500 kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. Kitaplara kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, 25 öğrenci gönderdikleri mektupla başkan Ergün'e teşekkür etti.

Sosyal sorumluluk projelerini Manisa dışına da taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Ağrı'nın Patnos ilçesi Taşkın Köyü'nde yaşayan öğrencilerin hayal dünyalarını geliştirecek, onları farklı dünyalara taşıyacak bir yardım yaptı. Köyde öğretmenlik yapan aslen Manisa'nın Demirci ilçesinden olan Süleyman Çelik'in yardım talebine duyarsız kalmayan Başkan Cengiz Ergün, kitap kampanyasına öncülük etti, destek oldu. Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'ın da çabalarıyla Demirci halkından 15 gün içinde toplam 1500 kitap ve kırtasiye malzemeleri toplandı. Toplanan aralarında, klasik roman ve öykü, ansiklopedi. deneme testi ve boyama türünde kitaplar ile kırtasiye malzemeleri kolilenip, PTT Kargo aracılığıyla Taşkın Köyü ilk ve ortaokuluna gönderildi. Kitaplara kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Öğrencilerden 25'i Başkan Cengiz Ergün'e mektup gönderip, teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de öğrencilere iyi dilekleri için teşekkür edip, "Çocuklarımızın aydınlık bir geleceğe ulaşması için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

 FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!