Manisa'da yılın başarılı doktorlarına ödül

Güncelleme Tarihi:

Manisada yılın başarılı doktorlarına ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 18:38

Manisa'da yılın başarılı doktorlarına ödül

Haberin Devamı

MANİSA'da 14 Mart Tıp Bayramı kutlama töreninde başarılı doktorlara yılın hekimleri ödülü verildi. Törende Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Hakan Çelik, Aile Hekimi Yaşar Kaya ve 112 Komuta Kontrol Merkezi Dr. Bedri Bilge ödül aldı.

Manisa'da 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında. dün (salı) akşam) ödül töreni düzenlendi. Manisa Sağlık İl Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Manisa Tabip Odası işbirliğiyle Büyük Saruhan Hotel?de düzenlenen ödül törenine Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Tabip Odası Başkanı Hasan Semih Bilgin ve sağlıkçılar katıldı. Sağlık sektörünün zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu belirten Manisa Tabip Odası Başkanı Hasan Semih Bilgin, "Bu meslekte saniyelerin bile çok önemi var" dedi.

Konuşmaların ardından Manisa'da görev yapan üç hekime ödül verildi.  2015-2016 yılında kadınları normal doğuma teşvik eden ve anne dostu hastane çalışmasına öncülük eden Merkezefendi Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Hakan Çelik'e, antibiyotik kullanımının azaltılması için mücadele eden  Hacırahmanlı Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Yaşar Kaya'ya ve 112 Komuta Kontrol Merkezi'nde görevli, aynı zamanda UMKE gönüllüsü Bedri Bilge'ye yılın doktoru seçilerek plaketleri verildi. Törende, Manisa'nın Gördes ilçesinde halı saha maçı oynadığı sırada hayatını kaybeden Dr. Sefer Ateş de anıldı. Sefer Ateş'in eşi Gülşen Ateş'e Manisa İl Sağlık Müdür Vekili Hasan Güner tarafından 14 Mart Vefa Ödülü verildi. Gülşen Ateş, 14 Mart'ın hayatını kaybeden eşi Dr. Sefer Ateş'in doğum günü olduğunu belirterek, gözyaşlarına hakim olamadı.

Nermin UÇTU / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!