Manisa'da sarı alarm

Güncelleme Tarihi:

Manisada sarı alarm
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2010 12:02

Manisaspor pazar günü evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, sarı kart cezası sınırındaki oyuncuların çokluğu, Teknik Direktör Reha Kapsal'ı düşündürüyor.

Haberin Devamı

Üçer sarı kartı olan Ferhat, Mehmet Güven, Mehmet Nas, Nizamettin, Kalabane ve Yiğit İncedemir'den dikkatli davranmalarını isteyen Kapsal, "Art arda kritik maçlar oynadığımız bu dönemde her futbolcunun takım için ayrı bir önemi var. O yüzden hem mücadele gücünüzü kaybetmeyecekseniz hem de kart görmeyeceksiniz. Gereksiz yere kart alıp cezalı duruma düşen oyuncuyu affetmem" diye konuştu.

Pazar günü karşılaşacakları Başkent temsilcisinin güçlü bir takım olduğunu hatırlatan Reha Kapsal, maçla ilgili şunları söyledi:  "Gençlerbirliği geçtiğimiz hafta cezalı oyuncuları yüzünden eksik bir kadroyla çıktığı maçta Diyarbakırspor'u 1-0 mağlup etti. Bizi zor bir doksan dakika bekliyor. Zaten ligde kolay maç kalmadı. Korkulu rüyaların kabusa dönüşmemesi için bu müsabakadan kesinlikle üç puanla ayrılmak zorundayız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!