Manisa'da Kitap Fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Manisada Kitap Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 19:37

Manisa'da Kitap Fuarı açıldı

Haberin Devamı

MANİSA'da ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı ile 67 yayınevi ve 54 yazar kitapseverlerle buluştu. 15 Ekim'e kadar açık kalacak fuara, ilginin az olduğu gözlendi.

Manisa'da SNS Fuarcılık organizasyonunda Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla ilk kez kitap fuarı açıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Fuar Merkezi'ndeki açılışa; Vali Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mehmet Palabıyık, Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İl Kültür Müdürü İbrahim Sudak, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Güvençer, kentte ilk kez kitap fuarı düzenlenmesine üzüldüğünü belirterek, "Keşke bu fuar Manisa birinci kitap fuarı olmasaydı. Keşke bugüne kadar birçok fuar düzenlenmiş olsaydı. Dileyelim önümüzdeki günlerde ikincisi, üçüncüsü, beşincisi çok daha canlı hatta böyle kamuoyuna duyurmak için, bir minnet, şükran ifadesi sunmak için resmi törenlere dahi ihtiyaç olmaksızın yapılsın. Öğrenciler bu fuara akın akın gelsin" dedi.

Konuşmaların ardından Manisa Kitap Fuarı'nın açılış kurdelesi kesilerek davetliler birbirinden farklı kitap ve stantların bulunduğu fuarı gezdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de stantlardan satın aldığı kitapları öğrencilere hediye ederek, kitap okumalarını tavsiye etti. Açılışı yapılan fuarda katılımcı sayısının az olduğu dikkat çekti. 15 Ekim'e kadar açık kalacak fuarda 54 yazar da kitapseverlerle buluşabilecek.

Nermin UÇTU / MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!