Manisa'da fidan desteÄŸi için son baÅŸvuru tarihi 20 Mart

Güncelleme Tarihi:

Manisada fidan desteği için son başvuru tarihi 20 Mart
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 17, 2017 13:09

Manisa'da fidan desteği için son başvuru tarihi 20 Mart

Haberin Devamı

MANİSA'nın Yuntdağı bölgesinde üreticiye destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, fidan desteği için talep topluyor. Hibe fidanlar için son başvuru tarihinin 20 Mart Pazartesi olduğunu hatırlatan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, gerekli şartlara sahip çiftçilere mağdur olmamaları için başvuru yapmaları çağrısı yaptı.
Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı'nda kırsal kalkınma projelerine bu yıl da devam ediyor. Belediye, '1 Milyon Fidan Toprakla BuluÅŸuyor' projesi kapsamında ceviz ve zeytin fidanlarını üreticilere dağıtmak için talep topluyor. 20 Mart Pazartesi gününe kadar sürecek süreçte baÅŸvurmak isteyen üreticilerin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, arazi tapu fotokopisi, ikametgah kağıdı ile Yunusemre Belediyesi Halkla Ä°liÅŸkiler Müdürlüğü'ne baÅŸvuruda bulunması gerekiyor.Â
ÜRETİCİLERE ÇAĞRI
Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için üreticilerden başvurularını son güne bırakmamalarını isteyen Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, "Yunusemre'deki 89 mahallemizden 65'i kırsal mahallelerden oluşuyor. Yuntdağı bölgemizde tarım ve besiciliği geliştirmek için çalışıyoruz. Kurduğumuz süt toplama merkezleri ve üreticilere yönelik eğitimlerimizin yanı sıra aşılama çalışmaları yapıyoruz. Yine üreticimize bu yıl da fidan dağıtacağız. Ceviz ve zeytin yetiştirmek isteyen Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı üreticilerimizin 20 Mart Pazartesi Günü'ne kadar belediyemize başvurmaları gerekiyor" diye konuştu. 

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)
FOTOÄžRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!