Manisa'da elektrikli otobüs için test sürüşü

Güncelleme Tarihi:

Manisada elektrikli otobüs için test sürüşü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 19:05

Manisa'da elektrikli otobüs için test sürüşü

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımda hayata geçirilmesi planlanan elektrikli otobüs projesinin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilde uygulamaya konulması planlanan elektrikli otobüs projesinin test sürüşünü yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün'ün de takip ettiği test sürüşünde; Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil de yer aldı. Çevre dostu, sessiz, alçak tabanlı, engelli bireylerin kullanıma uygun ve yüzde yüz elektrikli olan otobüsün test sürüşü, 1 numaralı hat güzergahında (Otobüs Garajı-Organize Sanayi Bölgesi) yapıldı.

PROJEYİ VATANDAŞLARA ANLATTI

Başkan Ergün, otobüse binen vatandaşlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım projelerini anlatan Ergün, elektrikli otobüs projesinin detaylarıyla ilgili bilgiler verdi. Test otobüsüyle Manisa sokaklarında olduklarını dile getiren Ergün, "Allah nasip ederse yaklaşık 1 sene içerisinde ihalelerini yapıp yeni otobüsleri vatandaşlarımızın hizmetine sokmayı planlıyoruz. Bunlar elektrikli, çevreyi kirletmeyen, tasarruflu otobüsler. Manisa'ya bunları getirip taşımayı bunlarla yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Vatandaşların elektrikli otobüs karşısında olumlu tepkileriyle karşılaşan Başkan Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Bu doğrultuda gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!