Manisa'da 5 caddede sıfır işgal uygulaması başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Manisada 5 caddede sıfır işgal uygulaması başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 19:12

Manisa'da 5 caddede sıfır işgal uygulaması başlıyor

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki ana arter üzerinde olan 5 caddede vatandaşların talepleri doğrultusunda 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren 'Sıfır işgal uygulaması' başlıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki İzmir Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Seyfettin Bey Caddesi, 8 Eylül Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde, 'Sıfır İşgal Uygulaması' vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda 1 Ocak 2018 tarihinde başlıyor. Başlatılacak olan uygulama öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bilgilendirme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Zabıta Daire Başkanı Ayroğan İra, zabıta ekipleri ile birlikte vatandaşlara ve esnafa bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Sıfır işgal uygulaması ile ilgili bilgi veren Aydoğan İra, "Daha önce bu konuyu vatandaşlarımıza sorduk ve onlardan aldığımız talep ve ardından da Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile doğrultusunda 1 Ocak itibariyle uygulamayı başlatıyoruz. Bu tarihten itibaren ana arter olarak geçen 5 caddede kaldırımlarda sıfır işgal olacak. Bugün itibariyle de bastırdığımız bilgilendirme broşürlerini vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza dağıtıyoruz. Vatandaşımızı ve esnafımızı bilinçlendirerek herhangi bir sıkıntı yaşanmasın istiyoruz. Broşürde vatandaşımıza sorulan soruların oranları var. Hangi caddelerde sıfır işgal uygulaması olacağına dair bilgiler yer alıyor. Yılbaşından sonra daha ferah kaldırımlara kavuşacağız" diye konuştu.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!