Manisa'da 3 bin TL'lik güvenlik kamerası için kermes

Güncelleme Tarihi:

Manisada 3 bin TLlik güvenlik kamerası için kermes
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 16:41

Manisa'da 3 bin TL'lik güvenlik kamerası için kermes

Haberin Devamı

MANİSA'da kadınların üretime katılmasına katkı sağlayan kadın kooperatifi, binalarına 3 bin TL'lik güvenlik kamerası taktırabilmek için kendi bünyesinde kermes düzenledi. Kermeste ocak başına geçerek gözleme pişiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kamera sisteminin belediyenin desteğiyle takılacağının sözünü verdi.

Manisa'da yaptıkları çeşitli proje ve etkinliklerle kadının üretime katılımını sağlamaya gayret gösteren kadın kooperatifi, kendi mülkleri olan binalarına kamera sistemi kurdurabilmek amacıyla kermes düzenledi. Kooperatif binasında düzenlenen kermese Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ve kadın derneklerini başkanları ile üyeleri katıldı.

Kermesle ilgili açıklamada bulunan Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik, kooperatif bünyesinde kadın üyelerin yaptığı el işi ürünlerini sayısının gün geçtikçe arttığını ve güvenlik amaçlı olarak üyelerden gelen talep üzerine güvenlik kamerası sistemi taktırmak istediklerini belirterek, kermesten elde edilecek gelirle kooperatife 3 bin TL tutarındaki güvenlik kamerası sistemi bağlatmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kermese katılan Başkan Çelik ile Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kanca, ocak başına geçerek, kermeste satılmak üzere gözleme pişiren kadınlara yardımcı oldu. Kermesten alışveriş yapan Başkan Çelik, kooperatife güvenlik kamerası takımı konusunda belediye olarak yardımcı olacaklarının sözünü verdi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!